Έπαθε «μπλακ-άουτ» στην τέταρτη περίοδο και γνώρισε μία ακόμη οδυνηρή ήττα ο Ολυμπιακός -τρίτη συνεχόμενη-, χάνοντας με 99-92 από τη Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» που μετέδωσε ραδιοφωνικά την αναμέτρηση για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκος Ζέρβας, τόνισε στο σχόλιό του πως οι Πειραιώτες παρουσίασαν ξανά τις παθογένειες που τους συνοδεύουν από την αρχή της σεζόν, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως σε σχέση με τις προηγούμενες ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα δεν υπήρξε καμία βελτίωση στο αγωνιστικό σκέλος, με τον Ολυμπιακό να είναι ξανά… σκιά του εαυτού του.
Τέλος, επισήμανε πως αν δεν αλλάξει άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο και φιλοσοφία και αν δεν υπάρξει ένα «ηλεκτροσόκ», τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι από τη φετινή Euroleague, εκτιμώντας μάλιστα ότι με την τωρινή εικόνα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ακόμη και για την είσοδο στη 10άδα.
Δείτε το σχετικό σχόλιο:
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@sporfm946 «Ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα ακόμη και για τη 10άδα αν δεν αλλάξει πρόσωπο και φιλοσοφία»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα μετά την ήττα από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ #sporfm #basketleague #olympiacosbc ? original sound - sporfm946