Μετά από μια αναμέτρηση που ήταν ντέρμπι μέχρι τα τελευταία της δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός λύγισε στο φινάλε και ηττήθηκε με 82-78 από την Εφές στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά την αναμέτρηση, ο Νίκος Ζέρβας, που βρέθηκε στο ΣΕΦ και περιέγραψε το παιχνίδι για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έκανε το σχόλιό του για όσα έφεραν αυτό το δίκαιο, όπως τόνισε, αποτέλεσμα.

Στάθηκε στις ελλείψεις των Πειραιωτών που υπήρχαν στην περιφέρεια λόγω των απουσιών, με την τουρκική ομάδα να υπερτερεί ξεκάθαρα σε αυτό το κομμάτι. Τόνισε, πάντως, πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτική στο φινάλε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Τάισον Γουόρντ, εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τον Σέιμπεν Λι, και τόνισε πως ούτε ο Φρανκ Ντιλικινά βοήθησε πολύ, όμως είναι λογικό καθώς έχει λίγες μέρες στην ομάδα.

Δείτε το βίντεο:

@sporfm946 Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές #sporfm #Olympiacos #olympiacosbc #euroleague ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν τα πιο ακριβά ρόστερ στην Ευρώπη

Μία αγωνιστική στον Λεσόρ απ’ την Ευρωλίγκα - Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, Μπαρτζώκα και Πανιώνιο

Τούρκογλου: «Εκπλήσσομαι που η Euroleague θεωρεί ότι είναι η καλύτερη διοργάνωση - Το NBA θα είναι στην πρώτη γραμμή»

Αντετοκούνμπο: «Θα έλεγα ότι ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, αλλά ο Αταμάν είναι πάντα εκεί»

Sold out… 38 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του και το Παναθηναϊκός AKTOR - Μονακό!

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Η επιστροφή Ναν, η αγωνία και ο «δήμιος» Μπόλντγουιν: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε