Ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βίρτους στην Μπολόνια, επισημαίνοντας τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση.
Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην προβληματική αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και στα 20 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, που έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες στους Ιταλούς.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Μοντέρο και στις προσπάθειες των Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για το 3/3. Τέλος, τόνισε πως η διακοπή στην Ελλάδα θα δώσει χρόνο για δουλειά και βελτίωση στην άμυνα.
Δείτε το σχόλιό του:
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@sporfm946 Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα από τον Μπολόνια για την ήττα του Ολυμπιακό από τη Βίρτους στο ματς-θρίλερ της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague #sporfm #olympiacos #euroleague ? original sound - sporfm946