Η -δεύτερη- εποχή Μίτσελ στον Ολυμπιακό ξεκίνησε με νίκη ενάντια στον Ατρόμητο και ο Ισπανός ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα τα πάει εξίσου καλά και στην αναμέτρηση με την Καραμπάγκ για το Europa League.

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τους Αζέρους, ο τεχνικός των Πειραιωτών έστειλε ένα άκρως θετικό μήνυμα μέσω social media, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το «Γ. Καραϊσκάκης» με λεζάντα «Νιώθω καλά, φαίνεται;»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

Λίσι: «Θα βγάλουμε στο γήπεδο τις αξίες που έχει ο σύλλογος - Να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους»