Τη σπουδαία διάκριση που απέσπασε για δεύτερη σερί σεζόν στην Ευρωλίγκα γιόρτασε μαζί με τους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Με αφορμή την εκ νέου ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης, ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε στο απαραίτητο κέρασμα.

Έκανε λοιπόν το τραπέζι σε όλα τα μέλη της ομάδας, που γευμάτισαν μαζί στο Μικρολίμανο.

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα ότι βρίσκονται κοντά στην ομάδα ενόψει και των τελικών του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αν χρειαστεί, υπάρχει πλάνο για να φύγουν οι Έλληνες»: Η ενημέρωση του Άρη για την Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι

Λαρεντζάκης: «Η νοοτροπία μας στο παρκέ πρέπει να αλλάξει - Οπωσδήποτε καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη χημεία»

Διέλυσε τον Πανσερραϊκό και στρέφεται στα playoffs ο Παναθηναϊκός

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ομέρ Γιούρτσεβεν

«Πώς κλέβεις το βραβείο μου;» - Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Αμφίβολος ο Ρογκαβόπουλος για το επόμενο ματς με το Μαυροβούνιο

Τολιόπουλος: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αστοχία σε καμία ομάδα μου - Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην Εθνική»

Σπανούλης: «Δεν θα καταστρέψουμε το σύμπαν για μια ήττα - Ο Τολιόπουλος είχε να παίξει 4 μήνες»

Καλαϊτζάκης: «Έδειξαν να το θέλουν περισσότερο»

Νίκολιτς: «Μια πραγματικά μεγάλη νίκη σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα»