Επόμενος σταθμός… Καρδίτσα! Στην πόλη της Θεσσαλίας βρέθηκαν σήμερα τα τρόπαιο του Conference League και του Youth League, με μπόλικο κόσμο να βρίσκεται στο σημείο για να τα δει και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ωστόσο, υπήρξε και μια έκπληξη για τους παρευρισκόμενους φίλους του Ολυμπιακού, αφού το τρόπαιο του Youth League τοποθέτησε επάνω στο βάθρο ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» Νέων και βασικό στέλεχος των πρωταθλητών Ευρώπης, Βασίλης Πρεκατές.

Την ίδια ώρα, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και για τις κάρτες μέλους του Ερασιτέχνη και τις συλλεκτικές κάρτες φιλάθλου για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Επόμενος προορισμός της θρυλικής περιοδείας των τροπαίων, είναι την Πέμπτη (18/07) στο Βόλο στις 19:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»

Λαυδαρίας: «Συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να παλεύουμε»

Κοντούρης: «Είτε διεκδικούμε πρωτάθλημα είτε όχι, δεν δικαιολογείται να μπαίνουμε χωρίς κινητρο σε κανένα παιχνίδι»

Χωρίς πέντε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού -Δεν έβγαλε αποστολή ο Λουτσέσκου

Η βαθμολογία των playouts: Δύσκολα τα πράγματα για ΑΕΛ Novibet, μάχη μέχρι τέλους για Asteras AKTOR και Πανσερραϊκό

Σάρωσε τον Ατρόμητο στο… κάστρο του και αισιοδοξεί για παραμονή ο Asteras AKTOR!