Επόμενος σταθμός… Καρδίτσα! Στην πόλη της Θεσσαλίας βρέθηκαν σήμερα τα τρόπαιο του Conference League και του Youth League, με μπόλικο κόσμο να βρίσκεται στο σημείο για να τα δει και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ωστόσο, υπήρξε και μια έκπληξη για τους παρευρισκόμενους φίλους του Ολυμπιακού, αφού το τρόπαιο του Youth League τοποθέτησε επάνω στο βάθρο ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» Νέων και βασικό στέλεχος των πρωταθλητών Ευρώπης, Βασίλης Πρεκατές.

Την ίδια ώρα, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και για τις κάρτες μέλους του Ερασιτέχνη και τις συλλεκτικές κάρτες φιλάθλου για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Επόμενος προορισμός της θρυλικής περιοδείας των τροπαίων, είναι την Πέμπτη (18/07) στο Βόλο στις 19:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επισκέφτηκαν το «Γ. Καραϊσκάκης» στελέχη του ολλανδικού ποδοσφαίρου – Εντυπωσιάστηκαν από το σχέδιο για το νέο γήπεδο

Με τρεις απουσίες ο Βόλος ELABET κόντρα στην Κηφισιά Tutu Deals

Παναιτωλικός: Με δύο επιστροφές, αλλά και έξι απουσίες η αποστολή για Άρη

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»