Ένα κακό μαντάτο προέκυψε στον Ολυμπιακό από την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας, η οποία αγωνίστηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας για το Nations League.

Ο Γιώργος Μασούρας, όπως έγινε γνωστό, χθες το μεσημέρι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε άμεσα νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και η εφημερίδα «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει μία ήπια θλάση.

Οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν πως ο Έλληνας άσος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στον Ρέντη.

Με λίγα λόγια, ο Μασούρας χάνει τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Άρη, ελπίζοντας να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Λιόν για το Europa League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ερυθρόλευκο» Καραϊσκάκη: Οι οδηγίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για το κορεό στο ντέρμπι!

Stoiximan Super League: Όλα τα βλέμματα στο Καραϊσκάκη – Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα

Άρης-Βόλος: Δύο πληγωμένοι αντίπαλοι που αναζητούν αντίδραση

Ηρακλής-Λεβαδειακός: Eπιστροφή στη δράση και στο... Καυτανζόγλειο σε κρίσιμο μας και για τους δυο!

Kifisia Tutu Deals-Παναιτωλικός: Με φόρα από το Περιστέρι οι γηπεδούχοι, για την επιστροφή στις νίκες οι Αγρινιώτες

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρώτο και κρίσιμο ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη!

Μέρος της προπόνησης ο Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ερωτηματικό η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή - Αυτοί έχουν το προβάδισμα ενόψει Καλαμάτας»

Μια τριάδα απουσίες στον Παναιτωλικό για Λεωφόρο

Ντε Φράι: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το σπουδαίο ξεκίνημα - Σίγουρα θα υπάρχει πολύ πάθος στο ντέρμπι»