Στη Γαλατάσαραϊ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, όπως αναφέρεται στην Τουρκία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «yeniakit.com.tr», το οποίο έχει τίτλο «Ο Οκάν Μπουρούκ άρπαξε τον σταρ που ήθελε να επιστρέψει στην Τουρκία», ο τεχνικός της «τσιμπόμ» είχε ξεχωρίσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Μαροκινού φορ του Ολυμπιακού, ζητώντας από τη διοίκηση να τον αποκτήσει.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι υπάρχει τριετής συμφωνία των δύο πλευρών και επισημαίνεται ότι η «Γαλατά» δεν θα πληρώσει κάποιο αντίτιμο στους Πειραιώτες, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο 30χρονος φορ, ο οποίος σε 48 ματς μετράει 32 γκολ και 3 ασίστ, αγωνίστηκε στη γειτονική χώρα με τη φανέλα της Χατάϊσπορ, από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου

Τούρκος δημοσιογράφος στη Δίκη: «Σε έναν μήνα η Τουρκία εξιχνιάζει το στοιχηματικό κύκλωμα»!

Τουρκία: 45 ημέρες αποκλεισμού στον Ελμαλί, 9 μήνες στον Μπαλτατζί από Γαλατά - 45 και στον Γιουκσέλ της Σάμσουνσπορ!