Χωρίς τον Κρίστοφερ Βέλντε να βρίσκεται στα πλάνα του, καταστρώνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το σχέδιο του για το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανσερραϊκό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν δίχως τον Νορβηγό εξτρέμ, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε να δηλωθεί για να εκτίσει στο προσεχές παιχνίδι, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 25χρονος άσος έφτασε τις τρεις κίτρινες με αυτή που δέχθηκε στον αγώνα με τον Asteras AKTOR και υπήρχε η δυνατότητα να δηλωθεί κόντρα σε ένα από τα ματς με Πανσερραϊκό (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και ΟΦΗ (εντός).

Ο Βέλντε, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, παίρνοντας μεταγραφή από τη Λεχ Πόζναν στους «ερυθρόλευκους», είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, ενώ έως τώρα στη σεζόν έχει 27 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού