Με αρκετές απουσίες και μεγάλη λειψανδρία στα γκαρντ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το Μαρούσι (20:15, sport-fm.gr), για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, ενώ εκτός παραμένει και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σε όλα αυτά συνυπολογίζονται και οι απουσίες του Τόμας Γουόκαπ, όπως επίσης και του Σέιμπεν Λι, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στο πρωτάθλημα.

Επομένως, οι επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα στα γκαρντ για τον αγώνα με την ομάδα των βορείων προαστίων είναι λιγοστές, με τον Έλληνα κόουτς να συμπεριλαμβάνει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού τον νεαρό Μπουρνελέ. Αρκετό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μήτρου Λογνκ, όπως φυσικά και οι Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Μήτρου Λονγκ, Λαρεντζάκης, Φαλ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Μπουρνελές, Σπάρταλης, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ, Φουρνιέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΕΟΚ: «Παγώνουν» οι τελικοί Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός μέχρι την απόφαση για την ένσταση