Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο παιχνίδι του στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς Φουρνιέ, Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Έβανς απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης το βράδυ της Πέμπτης (16/10, 22:00) στο Βελιγράδι.

Η συγκεκριμένη τριάδα, συν τον Αμερικανό γκαρντ, είναι στα… πιτς το τελευταίο διάστημα και η απουσία της έχει κοστίσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συνεπώς, ο 60χρονος τεχνικός θα έχει τα ίδια «όπλα» στη διάθεσή του σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Εφές στο ΣΕΦ, στο οποίο ηττήθηκε με 82-78. Υπενθυμίζεται ότι οι Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Νιλικίνα, Γουόρντ, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Παπανικολάου, Χολ, Λι, Αντετοκούνμπο, Νετζήπογλου και Λαρεντζάκης συνέθεσαν τη 12άδα με τον τελευταίο να μην χρησιμοποιείται καθόλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι λέει ο αλγόριθμος: Οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για την εξάδα μετά την ήττα στη Βαλένθια

Της την… έπεσε; Ο Πέσιτς ζήτησε on air το τηλέφωνο Ιταλίδας ρεπόρτερ

Χεζόνια: «Είδα πολλές άδειες θέσεις με Ολυμπιακό και Φενέρ…»

Euroleague: Ολοκληρώνεται με κρίσιμες μάχες η προτελευταία αγωνιστική

Φαλ: «Δεν είναι δουλειά μου να ανησυχώ για τον ανταγωνισμό - Πρέπει απλώς να είμαι έτοιμος»

Mαρτίνεθ: «Για εμάς τα playoffs είναι σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης - Ούτε εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό»

Σερέλης: «Με τέτοια εμφάνιση δεν μπορείς να νικήσεις τη Βαλένθια - Δίκαια κέρδισε το παιχνίδι»

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την «καυτή» Βαλένθια

Τα θλιβερά αποδυτήρια του σταφ στη Roig Arena που θυμίζουν αποθήκη - Αταμάν: «Ασεβές για τους προπονητές»!

Καλαϊτζάκης: «Χάθηκαν πολλά παιχνίδια που δεν έπρεπε στη σεζόν - Να νικήσουμε την άλλη βδομάδα και βλέπουμε...»