Με απουσίες ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρησή του με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε μια λίστα παικτών από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των Κωστούλα, Όρτα, Ορτέγκα και Ρέτσου. Αντίθετα, σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Ζέλσον, αλλά και ο Γιάρεμτσουκ, ο οποίος προέρχεται από μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού:

Τζολάκης, Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήταν ερασιτεχνικό από τον ΠΑΟΚ αν προχωρούσε τώρα σε αλλαγή προπονητή»

Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Πατέρας Μπούση για ΟΦΗ: «Έγινε τόσο μεγάλο το όνειρο του γιου μου, ευχαριστώ τον αρχιτέκτονα, Χρήστο Κόντη»

ΠΑΟΚ: Στο κόκκινο η πίεση για Λίσι – Το ντέρμπι με τον Ηρακλή και η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό