Όπως αναμενόταν, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει διαθέσιμο τον Ροντινέι για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο μπακ του Ολυμπιακού, που αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στο ματς με τη Ρέιντζερς, έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με τον Βάσκο προπονητή να παίρνει μαζί του τον Ανδρούτσο αλλά και τον Μπιανκόν.

Εκτός έμειναν επίσης οι Πασχαλάκης, Ντόη και Ολιβέιρα, με τον Μπότη να συμπληρώνει με Αναγνωστόπουλο και Τζολάκη την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Στην αποστολή είναι επίσης ο Παπακανέλλος, με τον Βέλντε από την άλλη να μην συμπεριλαμβάνεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νορβηγός, όπως και ο Ολιβέιρα, ήταν οι δύο πρώτες αλλαγές του Μεντιλίμπαρ στο προχθεσινό ματς για το Europa League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού