Με αρκετές αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Κορμπεράν στις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League.

Εκτός είναι Παπασταθόπουλος και Τικίνιο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από θλάση, αλλά σε ό,τι αφορά τον Βραζιλιάνο άσο, πρέπει να σημειωθεί ότι στη Βραζιλία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του στην Μποταφόγκο. Εκτός είναι και ο τραυματίας Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά και ο Λάιντνερ.

Αντιθέτως, μπήκαν στη λίστα Χουάνγκ, Κούτρης, Χασάν και Βρουσάι. Ο τελευταίος, μάλιστα, ήταν μέχρι πρότινος εκτός προπονήσεων. Μέσα και ο Ροντρίγκες με τον Μαντί Καμαρά, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του, ενώ o 31χρονος εξτρέμ είναι δύσκολο να παίξει στη ρεβάνς με τον κυπριακό σύλλογο.

Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού:
ΛΙΣΤΑ Α
Ανδρούτσος
Άβιλα
Ο. Μπα
Μπουχαλακης
Αγκιμπού Καμαρά
Μαντί Καμαρά
Σισέ
Ελ Αραμπί
Χουάνγκ
Κούτρης
Κούντε
Μανωλάς
Μασούρας
Ροντρίγκες
Χασάν
Εμβιλά
Ραντζέλοβιτς
Ρέαμπτσιουκ
Τζολάκης
Βατσλίκ
Βαλμπουενά
Βρουσάι
Βρσάλικο
Ζίνκερναγκελ

ΛΙΣΤΑ Β
Καράκουτης
Κίτσος
Λιάτσος
Ντόι
Παπαδούδης
Τσέλιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»