Δεν έμεινε ευχαριστημένος απ’ την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, ο οποίος τόνισε πως γνωρίζει την ποιότητα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Η ομάδα δεν ήταν στην καλύτερή της μέρα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Κάναμε δύσκολη τη ζωή μας, γιατί χάσαμε εύκολα την μπάλα πολλές φορές, όμως το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα. Οι τρεις βαθμοί και η νίκη είναι το πιο σημαντικό, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση».

Για τη φάση του γκολ: «Ήταν απλά μια καλή επιθετική προσπάθεια, όπως συνηθίζουμε. Ήμουν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και σκόραρα. Μπορεί να έγινε λάθος από τον αμυντικό, αλλά ήμουν στη θέση που έπρεπε».

Για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό. Αυτό ξέρω μόνο».

Για το κατά πόσο μπορεί να υπάρχει συγκέντρωση, ενόψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων
: «Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε πόσο σημαντικά παιχνίδια έρχονται».

Για τις δυνατές μονομαχίες στο ντέρμπι: «Είναι ένα ντέρμπι, με πολλά συναισθήματα και μάχες. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε και γι' αυτό υπάρχουν πολλές μάχες. Αυτό συμβαίνει στα ντέρμπι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπάμπα: «Must win το ματς με Παναθηναϊκό, έτοιμοι για τις μάχες που έρχονται»

Τσακίρης: «Να δείξει διαφορετική εικόνα από εκείνη του Οκτωβρίου - Το μοναδικό ερωτηματικό της 11άδας»

Νικολακόπουλος: «Η πιθανότερη ενδεκάδα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ»

Ισορροπία σε Λιβαδειά και Βόλο - Τα δεδομένα πριν την πρεμιέρα των Playoffs 5-8

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει τη συζήτηση για τα πλέι οφ και τη δική του παρουσία»

Stoiximan Super League: Το παρελθόν δείχνει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό πριν τα μεγάλα ντέρμπι

Τσιφτσής: «Επτά τελικοί για το νταμπλ – Να μας γίνει μάθημα η ήττα από τον Βόλο»

Παγκάκης: «Κομβικό το ματς με ΠΑΟΚ, οφείλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις - Τα πλάνα ενδεκάδας του Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως τώρα πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση και να μπουν σε θέση οδηγού»