Να… βγουν μπροστά και να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Stoiximan Super League ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Αλαφούζος!
Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα (11/2) το μεσημέρι πριν την προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης», όπου και είχε συνάντηση με τους τέσσερις αρχηγούς.
Στη συνάντησή του με τους Φώτη Ιωαννίδη, Ζέκα, Τάσο Μπακασέτα και Μπαρτ Σένκεφελντ, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τούς εξέφρασε την ανάγκη να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους, για να κερδίσουν τον τίτλο!
«Η διοίκηση σας τα παρέχει όλα, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής είναι στο πλευρό σας καθημερινά, οπότε ήρθε η ώρα που πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Θέλουμε το πρωτάθλημα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γιάννη Αλαφούζου.
Μετά το τέλος της συνάντησης αποχώρησε από το Κορωπί, αφήνοντας την ομάδα να συνεχίσει την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίκινγκουρ.