Στα αποδυτήρια για να μοιράσουν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας βρέθηκαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην πανηγυρική ομιλία τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μπει σε ένα μομέντουμ τίτλων, ενώ προέτρεψε τους παίκτες να συνεχίσουν με ανάλογο τρόπο μέχρι το Κάουνας που θα διεξαχθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας και τους τελικούς της Α1.

«Συγχαρητήρια σε όλους μας κάνατε περήφανους, εσείς γράφετε τώρα την ιστορία του Ολυμπιακού, έχουμε μπει σε μομέντουμ να κερδίζουμε τίτλους. Έχετε χημεία, είστε ο ένας με τον άλλον μια γροθιά, συνεχίστε έτσι μέχρι το Κάουνας (εκεί θα διεξαχθεί το F-4 της Ευρωλίγκας) και τους τελικούς» ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα ανακοίνωση Αμαρουσίου για Λιόλιο: «Μάλλον έχει ασθενή μνήμη - Δεν συμβιβαζόμαστε, θα πάμε μέχρι το τέλος»!

Απολογήθηκε για τον υποβιβασμό η ΚΑΕ Πανιώνιος: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη»

Ναν: «Θα έκανα τατουάζ ένα τριφύλλι με ένα τρόπαιο - Δεν σκοπεύω να φύγω σύντομα από τον Παναθηναϊκό»

Επέστρεψε στην Α1 Γυναικών μετά από εννέα χρόνια ο Άρης!

«Από τα τσιμεντένια floor στα glass, έξι χρόνια δρόμος»: Η ανάρτηση της Μυκόνου ενόψει των playoffs με Παναθηναϊκό!

Ανακοίνωσε τον Ζούρο ο Αθηναϊκός!

Stoiximan GBL: To πρόγραμμα των playoffs και τα διαφορετικά σενάρια λόγω Euroleague

Βόμβες Παπαθεοδώρου: «Πείραξαν το παιδί μου, είναι θρασύδειλοι - Είχαν ετοιμάσει την κηδεία και τα κόλλυβα, αλλά…»

Μπαρτζώκας: «Αυτή τη στιγμή ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης κάνει πάνω από 3 εκατ. στην Ευρώπη»

Σάκοτα: «Θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από πέρσι στο Final 4 του BCL»