Ομολόγησε ο 36χρονος ανιψιός της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από σκάγια κυνηγετικού όπλου στο χωριό Περίβλεπτος των Ιωαννίνων.

Ο ανιψιός, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία, θεωρήθηκε εξαρχής ύποπτος και για τον λόγο αυτό οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τον ανέκριναν εξετάζοντας το κίνητρο να ήταν το οικονομικό.

Πριν λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός δολοφόνησε τη θεία του.

Η 62χρονη έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο και από την αρχή οι ενδείξεις παρέπεμπαν σε ανθρωποκτονία.

Στο σημείο έφτασσε αμέσως φτάσει ιατροδικαστής προκειμένου να γίνει η απαραίτητη αυτοψία καθώς και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δυτική Ελλάδα: Αγνοείται άνδρας μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια ράφτινγκ

Εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Το προφίλ των δραστών - Τι δείχνουν τα βίντεο που αναλύει η αστυνομία

Εκκενώνονται Σφάκα και Κατάλυμα - 25 εναέρια στη μεγάλη φωτιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας

Στο Ιπποκράτειο ο Μητσοτάκης: Άνανδρη επίθεση - Οι δράστες θα αντιμετωπιστούν ως απλοί εγκληματίες

Ένας νεκρός από την ισχυρή καταιγίδα που ακολούθησε τον καύσωνα στη Ρουμανία

Εκκενώνεται η Σφάκα - 12 εναέρια στη μεγάλη φωτιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας

Πυρκαγιά στην Αμβέρσα: Τουλάχιστον έξι νεκροί - Δραματικές εικόνες

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης

Ισπανία: Τουλάχιστον 1.000 θάνατοι λόγω καύσωνα τον Ιούνη-Το α' εξάμηνο του 2026 «το πιο ζεστό που έχει καταγραφεί ποτέ»

Γεραπετρίτης: Τα ήρεμα νερά δεν είναι αυτοσκοπός – Όλες οι κυβερνήσεις συζητούσαν με την Τουρκία