Η Ομόνοια ξεκίνησε ιδανικά την ευρωπαϊκή της πορεία, παίρνοντας μια νίκη που θα θυμάται για καιρό. Με ένα παιχνίδι που έμοιαζε να πηγαίνει… σβηστά προς το 0-0, ο Μπάλκοβετς αποφάσισε να αλλάξει την ιστορία της βραδιάς. Στο 88', με έναν «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το ΓΣΠ στον ουρανό!

Το «τριφύλλι» είχε δείξει από νωρίς ότι ήθελε το ματς. Έφτιαξε φάσεις, πίεσε, ανάγκασε τον Ράντου να κάνει τρεις μεγάλες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος και να κρατήσει τη Θέλτα όρθια. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι ευκαιρίες εξαφανίστηκαν, αλλά η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Και όταν την είπε, ήταν η πιο δυνατή της βραδιάς. Το 1-0 έφερε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League και έστειλε μήνυμα ότι η Ομόνοια δεν βρίσκεται τυχαία εδώ.

Ακολουθεί η Krasava την Κυριακή για το πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη το επόμενο ταξίδι είναι στη Σλοβενία για το ματς με την Τσέλιε στις 15 Οκτωβρίου.



Την ίδια ώρα στο Ερεβάν, η Σπάρτα Πράγας έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αραράτ, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1. Δύο γκολ σημείωσε στο πρώτο μέρος ο Γκούνταλ, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Μερκάδο και Βίντρα. Για την Αραράτ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ο Αλέξανδρος Μαλής.



Το πρόγραμμα της Τετάρτης (16/09):

Αραράτ Αρμενίας-Σπάρτα Πράγας 1-4
Ομόνοια-Θέλτα 1-0
Άντερλεχτ-Λιόν (22:00)
Μίλαν-Μπενφίκα
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Τσέλιε
Ολυμπιακός-Γιαγκελόνια
Σάντερλαντ-Άλκμααρ
Στουρμ Γκρατς-Ρεν
Χάποελ Μπερ Σεβά-Ντινάμο Ζάγκρεμπ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube