Παραδέχτηκε πως τα… χρειάστηκε ο Μπαράκ Ομπάμα στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων βλέποντας την Σερβία και κυριαρχεί για τρία δεκάλεπτα. Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος (2009-2017), που είναι φίλος του μπάσκετ, υποκλίθηκε στο ταλέντο του Νίκολα Γιόκιτς.

«Η Σερβία με άγχωσε και πιστέψτε με, άγχωσε και τους προπονητές μας. Ο Γιόκιτς είναι τέρας! Είναι ένας πολύ έξυπνος και αποτελεσματικός παίκτης, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και τεράστιος! Βλέπει το γήπεδο σαν τον Λάρι Μπερντ και είναι σαν τον μπαμπά Σαμπόνις. Δεν μπορείς να τον μαρκάρεις εύκολα και οι περιφερειακοί τους ήταν πολύ εύστοχοι. Δεν πίστευα πως θα χάσουμε, αλλά τότε σκέφτηκα πως μπορεί και να συμβεί. Ειδικά όταν βρεθήκαμε στο -15 στο τρίτο δεκάλεπτο, υπήρχε ένα άγχος. Μπορώ να πω ότι πείστηκα πως θα κερδίσουμε δύο λεπτά πριν το τέλος», τόνισε.

«Ο Εμπίντ ήταν κομβικός. Βρήκε έξτρα κίνητρο όταν έπαιζε κόντρα στον Γιόκιτς. Ο Ντέιβις ήταν σπουδαίος, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Γιόκιτς στην άμυνα», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γέμισαν τα γήπεδα σε όλο τον κόσμο για τα «παράθυρα» του Ιουλίου

Νίκησε τη Νικαράγουα και ανακοινώνεται από Ολυμπιακό ο Μοντέρο-Ηγήθηκε των ΗΠΑ ο Τζέιμς

Η Team USA συνέτριψε τη Σερβία στον τελικό και έκανε το «8 στα 8» στα Μουντομπάσκετ U17!

Δεν έφτασε η μυθική εμφάνιση του Κουτλουάι στην Τουρκία - Χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ U17 για Αυστραλία!

Έξαλλος Αταμάν: Τα «έχωσε» στους διαιτητές του ημιτελικού ανάμεσα σε Τουρκία και Σερβία για το Μουντομπάσκετ U17!

Επικράτησε της Τουρκίας και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Μουντομπάσκετ U17 με την Team USA η Σερβία!

Ο Μπάντιο άγγιξε το triple double στη 40άρα της Σενεγάλης επί της Μαγαδασκάρης!

Διέλυσε με 100άρα τους Αυστραλούς και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 η Team USA!

Ήττα από τις ΗΠΑ του MVP Μάικ Τζέιμς για τη Δομινικανή Δημοκρατία του Μοντέρο

Χαμάντ Αμπουέλρις: Το θηρίο της Αιγύπτου που έκλεψε την παράσταση στα παράθυρα