Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν περίλυπος μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στην παράταση και τον αποκλεισμό της Άρσεναλ στους «32» του Europa League.

«Είναι πολύ απογοητευτικό αυτό που συνέβη. Τι να πω... Είναι πολύ σκληρό. Έγινα ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος ήταν μια άτυχη στιγμή. Αυτό μόνο. Το μόνο που μας απομένει είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Γκαμπονέζος φορ.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του σε όλο το ματς, δήλωσε: «Ήταν δύσκολο, γιατί ο Ολυμπιακός έπαιζε πολύ κλειστά πίσω. Δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και να βρούμε χώρους».

Για την ευκαιρία που έχασε στο 122' είπε: «Δεν ξέρω πώς αστόχησα. Νιώθω πολύ άσχημα. Μπορεί να συμβεί, αλλά δεν ξέρω πώς έχασα αυτή την ευκαιρία. Ήμουν κουρασμένος, είχα κράμπες, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεδίπλωσε υπογεγραμμένη φανέλα του Ναν ο Τετέι: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και τον παρακολουθώ»

Καλάμπρια στο sport-fm.gr: «Βάλαμε ψυχή και το πήραμε, αλλά τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά»!

Τρομερή Φερεντσβάρος, σόκαρε την Μπράγκα - Έκανε… ριφιφί στο Νότιγχαμ η Μίντιλαντ!

Με… αύρα Μπενίτεθ: Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία στην Ευρώπη με ένα τρομερό ρεκόρ!

«Ραψωδία Παναθηναϊκού και masterclass Μπενίτεθ»: Το σχόλιο Σιαμπλή & Ζάλιαρη για τον θρίαμβο επί της Μπέτις

Ταμπόρδα ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις!

Μπενίτεθ: «Κάναμε τη δουλειά μας στο πρώτο ματς - Χάρηκε που με είδε ο Πελεγκρίνι, αλλά…»

Ταμπόρδα: «Οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση - Έχουμε τη δυναμική για να πάρουμε την πρόκριση»

Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπέτις!

Μπενίτεθ: «Πολύ σημαντική νίκη για την ιστορία μας»