Κάθε άλλο παρά καλές αναμνήσεις έχει η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ από την τελευταία της επίσκεψη στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα.

«Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Την τελευταία φορά που παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, ήταν πολύ δύσκολα. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά, κάτι που δεν έχουμε κάνει στα τελευταία ματς. Παίζουμε πάντα με σκαμπανεβάσματα και εάν θέλεις να κάνεις ένα καλό παιχνίδι, θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά», ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ογκούζ Σαβάς από τη μεριά του τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα, με φοβερούς οπαδούς που δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα στην Αθήνα. Αλλά, εμείς νικήσαμε στα πρώτα δύο ματς και θέλουμε να επεκτείνουμε το σερί μας. Εάν παίξουμε έξυπνα και δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, τότε πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague