Το κακό ξεκίνημα στην τέταρτη περίοδο και ο «καυτός» Οκόμπο υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό στην ήττα (81-76) από τη Μονακό, μέσα στο ΣΕΦ.

Μάλιστα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Σάσα Ομπράντοβιτς, χαρακτήρισε... κλοπή τη νίκη απέναντι σε μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα.

Όσα είπε ο προπονητής της Μονακό στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά ξεχωριστά στην ομάδα μου γιατί ήταν μια μεγάλη νίκη. Μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιζε σπουδαίο μπάσκετ. Είναι μεγάλο... κλέψιμο αυτή η νίκη. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο γιατί στα πρώτα 5 παιχνίδια τα 4 ήταν εκτός. Τώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό και θέλουμε να προστατέψουμε την έδρα μας. Γι αυτό αυτή η νίκη είναι μεγαλύτερη.

Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε όπως θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε πως αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε τύχη. Βελτιώσαμε την εικόνα στην άμυνα και μέσα από εκεί ήρθε και η βελτίωση στην επίθεση. Πολλά μπράβο σε Τζέιμς και Οκόμπο, αλλά είχαμε πολλές απειλές στην επίθεση. Είναι αρχή στη σεζόν, είναι νωρίς ακόμα για να πούμε το οτιδήποτε. Περιμένω να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά σίγουρα είναι ένα καλό ξεκίνημα για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σλούκας: «Αντιδράσαμε με μια πειστική νίκη, βήμα για Σαμοντούροφ, Τολιόπουλο η εμφάνιση»

«Ασταμάτητος Τολιόπουλος, ο Παναθηναϊκός κερδίζει λίγη από τη χαμένη αυτοπεποίθηση»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ

Κάτας: «Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα»

Έβαλε στα καλάθια την Αρμάνι και μπήκε πεντάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Επιστροφή στις νίκες για τη Βαλένθια με άνεση την Παρί

Αταμάν: «Ξέρω ότι έχω τη στήριξη των πραγματικών φίλων του Παναθηναϊκού, που θυμούνται τα χρόνια πριν έρθω»

Πέρασε από το Μόναχο και θυμήθηκε τη... γεύση της νίκης μετά από 1,5 μήνα η Παρτίζαν!

Γκαλμπιάτι: «Έπαιξε κυριαρχικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, δεν ήμασταν στο επίπεδό του»

Αταμάν: «Τολιόπουλος και Σαμοντούροφ έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τη Euroleague, τους υπολογίζουμε από εδώ και πέρα»!

Η Μπαρτσελόνα λύγισε την Dubai BC σε ματς-θρίλερ με «καυτό» Μπριθουέλα!