Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μετανιώνει για την απόφαση να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε και να απέχει από τους πάγκους για την προσεχή σεζόν.

«Είμαι καλά και ευχαριστημένος με την απόφασή μου. Αξιοποιώ το χρόνο μου δίπλα σε φίλους που δεν είχα την ευκαιρία να δω όσο θα ήθελα τα προηγούμενα χρόνια. Για μένα αυτή τη στιγμή κάποια άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Πάντως νιώθω υπέροχα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Όσο για τον διάδοχό του στον πάγκο της Φενέρ, Ιγκόρ Κοκόσκοφ; «Μιλάμε τακτικά. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ο Ιγκόρ είναι καταπληκτικός προπονητής και δεν αμφιβάλλω πως θα δείξει την αξία του και στη Φενέρμπαχτσε», επισήμανε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιλμπάο-ΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία και την… ευρωκούπα για τον «δικέφαλο του βορρά»!

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης