Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για μια ακόμη φορά για τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με αφορμή το επερχόμενο (16/01) παιχνίδι των δύο ομάδων στην Κωνσταντινούπολη για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Ζοτς εξήρε την αμυντική λειτουργία των «ερυθρολεύκων», τους οποίους χαρακτήρισε ως ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final-4, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο.

«Όπως λέω κάθε εβδομάδα, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final-4, μια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα. Είναι πρωτοπόροι στον όμιλό μας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αναντολού Εφές, οπότε ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν και ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, ο Κενάν Σιπάχι τόνισε: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της σεζόν και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο αντίπαλός μας είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σαν ομάδα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο αγώνα.

Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σερί νικών, αλλά ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ποιοτική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοί μας θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα και η παρουσία τους θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Μπασκετικό bullying και στη Φενέρ ο Παναθηναϊκός - Οι παίκτες γουστάρουν να παίζουν για τον Ζοτς»

Ολυμπιακός-Εφές: Πρεμιέρα στη SUNEL Arena με απαιτητική δοκιμασία για τους «ερυθρόλευκους»

Euroleague: Μεγάλο ματς στην Καταλονία και ενδιαφέρουσα μονομαχία στη Χώρα των Βάσκων

Γιαννακόπουλος: «Ο Ομπράντοβιτς διδάσκει πως θα παίζεται το μπάσκετ για τα επόμενα 10 χρόνια-Κάτι υπέροχο χτίζεται»

Μιλάει με Ερυθρό για την επιστροφή του ο Πετρούσεφ!

Ξανά με Ομπράντοβιτς, σχεδόν 20 χρόνια πριν: Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4Χ4 τη Εuroleague

Αρμάνι: Σύννεφα πάνω από τον Ποέτα, στο κάδρο ο Σφαιρόπουλος

Μήτογλου: «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Πασκουάλ για το DNP του Πετρούσεφ: «Δεν έχω τίποτα να πω, είναι δική μου απόφαση»

Φρανσίσκο: «Ο Ναν δεν θα επιστρέψει για περίπου 2 εβδομάδες - Πρέπει να είμαι πιο έξυπνος»