Έντονα δυσαρεστημένος με την απόφαση της Μπαρτσελόνα να ακυρώσει τα εισιτήρια των οπαδών της Παρτίζαν ήταν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά τον πρόεδρο της ομάδας, Όστογια Μιχάιλοβιτς.
Μάλιστα, ο Ζοτς το προχώρησε και λίγο… παρακάτω, ζητώντας την παρέμβαση της Ευρωλίγκας, ενώ παράλληλα κάλεσε τους συγκεκριμένους φιλάθλους στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
«Άκουσα ότι δεν επετράπη η είσοδος σε κόσμο που είχε αγοράσει εισιτήρια εδώ και μήνες και ήρθε από όλες τις μεριές της Ευρώπης και μερικοί εκτός από αυτή. Μάλιστα, άκουσα ότι μερικούς τους έδιωξαν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν γνωρίζω εάν αυτό είναι αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσει σοβαρά αυτό η Ευρωλίγκα», είπε αρχικά ο Ζοτς και συμπλήρωσε:
«Η Ευρωλίγκα θα πρέπει να βρει γιατί συνέβη αυτό. Όπως και να ‘χει αρκετοί φίλοι της Παρτίζαν επιθυμούσαν να ήταν στο γήπεδο σήμερα και τους ευχαριστώ πολύ. Λυπάμαι πολύ που δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο. Τους καλώ στο Βελιγράδι και τους ευχαριστώ που είναι μαζί μας κατά τη διάρκεια της σεζόν».