Η Παρτίζαν πήρε την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα, 80-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο, νικώντας ΚΑΙ την ταλαιπωρία, καθώς έπαιζε δύο μέρες πριν στο Ντουμπάι. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έκρυψε το παράπονό του.

«Δεν πρόκειται να ψάξουμε για δικαιολογίες, αλλά μόνο εμείς είχαμε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Είχαμε ένα ταξίδι επτάμισι ωρών από το Ντουμπάι, οι άλλοι πηγαίνουν με τσάρτερ και εμείς με οικονομική θέση», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, ενώ αναφέρθηκε και στους περιορισμούς που έχει το ρόστερ της ομάδας τους.

«Η Ντουμπάι BC έχει 18 παίκτες και κανέναν νεαρό σε αυτούς. Εμείς έχουμε 12 παίκτες, συν τον Μίκα Μούρινεν που ήρθε προ ημερών. Αν υπάρχει ομάδα που έχει λιγότερους από 16 παίκτες, δεν ξέρω», ανέφερε.

Πάντως έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως αυτό δεν είναι αιχμή προς τη διοίκηση. «Ευχαριστώ τη διοίκηση που μας έκανε τέτοια ομάδα, είμαι ικανοποιημένος μαζί τους. Δεν θα φέρω παίκτες απλώς για να τους φέρω. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν άλλον να αναρωτιέται ποιος θα παίξει στην Παρτιζάν και ποιος όχι. Αν φέρουμε παίκτη, θα είναι κάποιος που θα μας βοηθήσει πραγματικά», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»