Θέμα έγινε η μετακίνηση του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στη «Marca». Οι Ισπανοί μάλιστα αποκάλυψαν και λεπτομέρειες για τον δανεισμό του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα κάνει λόγο για την έντονη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στη Λα Κορούνια. Ο Ισπανός, που επέκτεινε το συμβόλαιο του με τους Θεσσαλονικείς, «πραγματοποίησε το όνειρο του» απορρίπτοντας καλύτερες οικονομικά προτάσεις.

Επίσης δεν τον πτόησαν εντέλει, αν και στην αρχή είχε σκεφτεί να χαλάσει τη συμφωνία, οι υποτιμητικές γι’ αυτόν δηλώσεις του πρώην προπονητή της ομάδας από τη Γαλικία, Φερνάντο Βάσκεθ.

«Η Λα Κορούνια είναι αναγκασμένη να βγει στη μεταγραφική αγορά για την 5η, 6η ή 7η επιλογή της», είχε πει πριν από λίγες μέρες ο Ίβηρας τεχνικός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος του δανεισμού, η ρήτρα αγοράς του παίκτη, που έχει συμφωνηθεί φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.