Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά με θύμα έναν 29χρονο που δέχθηκε επίθεση επειδή φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, όταν σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 29χρονος καθόταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμου.

Το γεγονός ότι φορούσε φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται ότι... ερέθισε μία ομάδα τουλάχιστον 5 νεαρών, οι οποίοι τον πλησίασαν και έχοντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας χειρουργικές μάσκες του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια του κατάφεραν χτυπήματα με καρέκλες.

Ενας εξ αυτών μάλιστα τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία αξιοποιώντας βιντεοληπτικο υλικό από κάμερα ασφαλείας, αλλά και άλλα στοιχεία την επόμενη ημέρα έφτασε στα ίχνη ενός 19χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος σπουδάζει στην Καλαμάτα. Ο νεαρός συνελήφθη και δικάστηκε στο Αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 26 μηνών και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα για 5 χρόνια.

Λόγω της φύσης του αδικήματος και τις εμπλοκής του σε επεισόδιο οπαδικής βίας, η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι ο 19χρονος εκτιμάται ότι θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα άτομα, η Ασφάλεια Καλαμάτας εξακολουθεί να τους αναζητεί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες από διάφορες πηγές.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιερά Οδός: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που απείλησε με τσεκούρι 49χρονο μετά από διαπληκτισμό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Πάνος Ρούτσι: Λιποθύμησε στη δίκη για τα Τέμπη

Ο κατηγορούμενος γιατρός ζητά να ερευνηθεί το κινητό του για τις λέξεις «μέθη» και «Μαζωνάκης»

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι

«Πρωτόγνωρο το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών»: Live οι δηλώσεις Μάρκο Ρούμπιο - Γιώργου Γεραπετρίτη

Απάτη στον ΕΦΚΑ: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» - Η μεταγωγή του Καμπούρη και των άλλων συλληφθέντων στην Ευελπίδων

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ ανήλικοι για επίθεση σε 13χρονη σε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τέμπη: Συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων – Υποβολή αιτημάτων προανήγγειλε η Κωνσταντοπούλου

Τουρκία: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ο πρόεδρος εταιρείας που ανήκει στον γιο κορυφαίου στελέχους του AKP