Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά με θύμα έναν 29χρονο που δέχθηκε επίθεση επειδή φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, όταν σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 29χρονος καθόταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμου.

Το γεγονός ότι φορούσε φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται ότι... ερέθισε μία ομάδα τουλάχιστον 5 νεαρών, οι οποίοι τον πλησίασαν και έχοντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας χειρουργικές μάσκες του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια του κατάφεραν χτυπήματα με καρέκλες.

Ενας εξ αυτών μάλιστα τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία αξιοποιώντας βιντεοληπτικο υλικό από κάμερα ασφαλείας, αλλά και άλλα στοιχεία την επόμενη ημέρα έφτασε στα ίχνη ενός 19χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος σπουδάζει στην Καλαμάτα. Ο νεαρός συνελήφθη και δικάστηκε στο Αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 26 μηνών και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα για 5 χρόνια.

Λόγω της φύσης του αδικήματος και τις εμπλοκής του σε επεισόδιο οπαδικής βίας, η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι ο 19χρονος εκτιμάται ότι θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα άτομα, η Ασφάλεια Καλαμάτας εξακολουθεί να τους αναζητεί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες από διάφορες πηγές.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σήμερα η κηδεία της Βάγιας Νέστορα, παρουσία του Πρωθυπουργού και της κόρης της

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό - Βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Ιταλία στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και γιο

Επεισόδιο στο Θριάσιο Νοσοκομείο με Ρομά, φθορές και συλλήψεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές στην Χαλκιδική λόγω πυρκαγιών

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πακιστάν για το αγνοούμενο Boeing 737 – Δραματική η τελευταία εικόνα από τα ραντάρ

Οταν ο Τζεφ Μπέζος έδινε το 1% της Amazon για 50.000 δολάρια, αλλά οι περισσότεροι του έλεγαν «όχι»

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο - Η μητέρα φέρεται να σκότωσε τον γιο της

Αγωνία για την τύχη της Ελληνίδας που βρέθηκε ζωντανή μετά τον φονικό σεισμό στην Βενεζουέλα

Ημαθία: Κτηματικές διαφορές πίσω από αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στην Ημαθία - Στον εισαγγελέα 47χρονος