Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά αστυνομικού στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύλληψη του 18χρονου καθ' ομολογίαν δράστη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ύστερα από πληροφορία της Κρατικής Ασφάλειας, προσήχθη οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ως ύποπτος. Αυτός είπε ότι δεν ήταν ο ίδιος ο δράστης αλλά «κάρφωσε» τον 18χρονο που τελικά ομολόγησε την πράξη του. Όπως είπε, ο 18χρονος λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, έλεγε σε οπαδούς του Ολυμπιακού, πως «έκανα αυτό με τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη» και αφού προσήχθη, τα παραδέχτηκε όλα.

Στην ομολογία του ανέφερε: «Μου είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς! Εγώ ήμουν μέσα στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα. Βγήκαμε έξω. Προμηθευτήκαμε τις φωτοβολίδες. Μου έδειξαν πως να την ενεργοποιήσω. Αμέσως ενεργοποίησα μια και την εκτόξευσα. Ειδα τη φωτοβολίδα να χτυπά στο έδαφος και αμέσως μετά να καρφώνεται στο πόδι του αστυνομικού. Ο αστυνομικός έπεσε στο έδαφος και εγώ έτρεξα και μπήκα στο γήπεδο».

Ο πατέρας του 18χρονου είναι σε κατάσταση σοκ τονίζοντας πως αν όντως ο γιος του προκάλεσε τον τραυματισμό του αστυνομικού κατέστρεψε τη ζωή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δανία: Τέλος τα κινητά τηλέφωνα σε δημοτικό και γυμνάσιο

Τραγωδία στο Κονγκό: Τουλάχιστον 24 μαθητές έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε σχολείο

Θάνατος Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί - Το «κενό» τριών ωρών και τα ευρήματα από το ιατρείο

Το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Δημήτρη Πέτρου

Κατά δύο γιατρών και παντός υπευθύνου η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη – Ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Τουλάχιστον 25 νεκροί στη φωτιά που ξέσπασε σε φορτηγό πλοίο σε ναυπηγείο στην Κίνα

Η στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν σε σπίτια στη Φυλή - Εξάρθρωσαν σπείρα με λεία άνω των 250.000 ευρώ

Την Παρασκευή η νεκροψία στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη - Τεχνικό σύμβουλο ορίζει η οικογένεια

Κεφαλονιά: Νέα δικαστική τροπή για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς – Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις υγειονομικών

Τι κατέθεσε η γιατρός για την κατάσταση του Γιώργου Μαζωνάκη και τη θεραπεία που του πρότεινε