α πολλά και διάφορα ευρήματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός νεαρού Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στην Άνδρο μετά από τυχαίο έλεγχο, τον έχουν βάλει για τα καλά στο μικροσκόπιο της έρευνας για την εξιχνίαση της παράνομης δραστηριότητάς του σε όλες τις Κυκλάδες!

Στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα αεροβόλο πιστόλι με αμπούλες αερίου και μεταλλικά σφαιρίδια, ένας σουγιάς με λάμα 0,09 εκατοστών και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αλλά κατασχέθηκαν και εξαρτήματα μοτοσικλέτας η οποία αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί στις 9 Φεβρουαρίου από την Χώρα της Μυκόνου! Ο δράστης οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, κλοπή και οπλοκατοχή και ερευνάται αν έχει δράσει και σε άλλα νησιά.

*** Δεκατρείς μήνες μετά την κλοπή που είχε γίνει στο σπίτι μιας γυναίκας στην Καλαμάτα στις 27 Απριλίου του 2017, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι δράστης ήταν ένας 31χρονος, ο οποίος είχε τρυπώσει στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα της κουζίνας, είχε εκμεταλλευτεί ότι η ιδιοκτήτρια ήταν απασχολημένη σε άλλο σημείο του σπιτιού και είχε «βουτήξει» 400 ευρώ από την ντουλάπα του υπνοδωματίου. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

*** Μετά από τέσσερα χρόνια εξιχνιάστηκε η εισβολή σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων, από το οποίο είχαν κάνει φτερά χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε μπει στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»