Ούτε… μέρα παραπάνω δεν θέλουν να βλέπουν τον ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, που τα έψαλαν άσχημα στους παίκτες μετά την νέα απώλεια βαθμών με την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Βάρης.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Πολεμαρχάκης και ο Γιάννης Τσακαλάκης μίλησαν στους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης, τονίζοντας πως όποιος δεν μπορεί να αντέξει το βάρος του μεγάλου στόχου του ΟΦΗ, μπορεί να αποχωρήσει απ’ την ομάδα.

«Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία και όποιος παίκτης δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος, να το πει και να αποχωρήσει . Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ήταν μερικά από τα λόγια των μελών της διοικούσας επιτροπής προς τους παίκτες.

«Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα μέχρι σήμερα, για να μπορέσει ο ΟΦΗ να σταθεί ξανά στα πόδια του και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πετάξουμε όλο αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Δεν θα ανεχθούμε ξανά μια αδιάφορη εμφάνιση. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με νίκες για να μείνει στο στόχο που έχει θέσει».

Μετά από οκτώ ματς ο ΟΦΗ βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 9 βαθμούς (στο -13 απ’ την κορυφή), μετρώντας τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, αφού κουβαλάει τιμωρία -6 βαθμών από πέρυσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: ΟΦΗ