Από την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ναυλώσει τσάρτερ για φίλους της ομάδας οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πέμπτη αναμέτρηση των «πράσινων» με την Μπαρτσελόνα, στην Ισπανία, για τα play offs της Euroleague. Με νέα ανακοίνωσή από το «τριφύλλι» ενημερώνουν ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ οι φίλαθλοι θα είναι εκείνοι που θα καλύψουν τα έξοδα της διαμονής τους, αλλά και το εισιτήριο του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς των play offs της Ευρωλίγκας. Ο νικητής της αναμέτρησης της Πέμπτης (25/4, 22.00) παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 της διοργάνωσης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ναυλώσει τσάρτερ για το παιχνίδι. Οι κάτοχοι των διαρκείας που επιθυμούν να βρίσκονται στο ταξίδι προς το Palau Blaugrana, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ μέσω e-mail (panathinaikosbc@panathinaikosbc.gr) ως την Κυριακή (21/4) το βράδυ. Αν οι θέσεις υπερκαλυφθούν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η θέση στο τσάρτερ είναι δωρεάν. Όσοι ταξιδέψουν θα έχουν μόνο την υποχρέωση να πληρώσουν τη διαμονή τους και το κόστος του εισιτηρίου. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/4 στις 11.30π.μ. και η επιστροφή για την Πέμπτη (25/4) το βράδυ μετά το παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Δεδομένα χρειάζεται καλύτερη άμυνα ο Ολυμπιακός - Ερωτηματικό η Εφές χωρίς τον Τζέιμς»

Πετρίδης: «Μπασκετικό bullying και στη Φενέρ ο Παναθηναϊκός - Οι παίκτες γουστάρουν να παίζουν για τον Ζοτς»

Ολυμπιακός-Εφές: Πρεμιέρα στη SUNEL Arena με απαιτητική δοκιμασία για τους «ερυθρόλευκους»

Euroleague: Μεγάλο ματς στην Καταλονία και ενδιαφέρουσα μονομαχία στη Χώρα των Βάσκων

Γιαννακόπουλος: «Ο Ομπράντοβιτς διδάσκει πως θα παίζεται το μπάσκετ για τα επόμενα 10 χρόνια-Κάτι υπέροχο χτίζεται»

Μιλάει με Ερυθρό για την επιστροφή του ο Πετρούσεφ!

Ξανά με Ομπράντοβιτς, σχεδόν 20 χρόνια πριν: Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4Χ4 τη Εuroleague

Αρμάνι: Σύννεφα πάνω από τον Ποέτα, στο κάδρο ο Σφαιρόπουλος

Μήτογλου: «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Πασκουάλ για το DNP του Πετρούσεφ: «Δεν έχω τίποτα να πω, είναι δική μου απόφαση»