Σήμερα, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στις 14.40, η δημοσιογραφική ομάδα του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» παραμένει στη Φωκίδα. Γνωρίζουμε γυναίκες που έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, επισκεπτόμαστε ένα μικρό νησί του Κορινθιακού και καταγράφουμε μια σειρά ανησυχητικών περιστατικών. Από το studio, συντονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μακριά από τους θορύβους της καθημερινότητας, μέσα σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, γνωρίσαμε από κοντά τις μοναχές που ζουν και διακονούν στην Ιερά Μονή του Προφήτη Ηλία Παλιοχωρίου. Γυναίκες που έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αφιερωμένο στην πίστη, την προσευχή και την προσφορά.

Στην Ιτέα Φωκίδας μια σειρά ανησυχητικών περιστατικών καταγράφηκε τους τελευταίους μήνες στο Γυμνάσιο της πόλης. Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, στον χώρο του σχολείου έχουν σημειωθεί βανδαλισμοί - σπασμένα τζάμια, φθορές σε αίθουσες και υποδομές, αλλά και εικόνες καταστροφής σε κοινόχρηστους χώρους, συνθέτουν ένα σκηνικό που προβληματίζει έντονα την τοπική κοινωνία.

Τα Τριζόνια είναι ένα μικρό νησί του Κορινθιακού, το μοναδικό που κατοικείται, που το καλοκαίρι γεμίζει ζωή, κόσμο και τραπέζια δίπλα στη θάλασσα. Με την κάμερα της εκπομπής επισκεφτήκαμε το νησί για να δούμε πώς είναι η ζωή το χειμώνα, όταν η βουή των επισκεπτών σιωπά και μένουν πίσω μόνο οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού.

Δείτε το trailer:


«ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ»
Δευτέρα με Παρασκευή στις 14.40, στον ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Ροναλντίνιο: Οι στιγμές μαγείας και η κουβέντα για τη φυλακή

Το συγκλονιστικό αφιέρωμα του Λαζόπουλου στη Μαρινέλλα, η συγκίνηση και το τραγούδι για την κόρη της

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Δίχασε τις εκπομπές με την εμφάνισή της στην κηδεία της Μαρινέλλας - Ποιοι έδειξαν... επιείκεια;

ΣΚΑΪ: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Pulse με φόντο τις διεθνείς εξελίξεις

Survivor: Η μέρα της μεγάλης σφαγής... Ποιός αποχαιρέτισε το νησί;

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη

The Wall: Ένα επεισόδιο με δυνατά μηνύματα και ανθρώπινες ιστορίες

Τον Μάρτιο, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε τον ΣΚΑΪ για την ενημέρωσή του

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Από το κονιάκ για το τρακ… στην απόφαση να φύγει από την τηλεόραση και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ο Απρίλιος ξεκινά με ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη