Σήμερα, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στις 14.40, η δημοσιογραφική ομάδα του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» βγαίνει ζωντανά από ΣέρρεςΈδεσσα και Κιλκίς. Από το studio, συντονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δεν ξέχασε ποτέ το χωριό του και τους παιδικούς του φίλους. Έγινε τραγουδιστής χάρη σ' έναν ψάλτη απ' την εκκλησία του χωριού του, που διέκρινε το φυσικό ταλέντο του. Ο λόγος για τον αγαπημένο Δημήτρη Μπάση. Επισκεφθήκαμε το φιλόξενο χωριό του, το Χέρσο του Κιλκίς και συναντήσαμε τους παιδικούς φίλους και συμμαθητές του.

Στα Μεγάλα Λιβάδια του Κιλκίς, το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής πατάτας μένει στις αποθήκες καθώς, όπως λένε οι παραγωγοί, η τιμή που τους προσφέρουν οι έμποροι είναι πολύ χαμηλή και δεν καλύπτει ούτε τα έξοδά τους. Τόνοι πατάτας παραμένουν στοιβαγμένες, ενώ οι πατατοπαραγωγοί καταγγέλλουν τις παράνομες ελληνοποιήσεις γεωργικών προϊόντων.

Στο ακριτικό χωριό Αρχάγγελος της Πέλλας, ζει μια γλυκύτατη 92χρονη, η κυρία Φιλιώ. Μια υπερήλικη που δεν έχει σταματήσει να μένει δραστήρια, να κόβει ξύλα με το τσεκούρι, να ράβει στη ραπτομηχανή, να μαγειρεύει και να αντιμετωπίζει τη ζωή με κουράγιο και αισιοδοξία.

Δείτε το trailer:


«ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ»
Δευτέρα με Παρασκευή στις 14.40, στον ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Paramount κερδίζει τον «πόλεμο προσφορών» για την Warner Bros έναντι της Netflix

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζωντανά από το Μπάνσκο

Survivor: Η τελευταία ασυλία, τα φαρμακερά σχόλια και η στρατηγική μιας ψηφοφορίας

Έρχεται ταινία στο Netflix για τη μαγική Βραζιλία του ’70 και την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Μεξικό!

Παγιατάκη: Στο νοσοκομείο μετά από αλλεργία στην ταραμοσαλάτα. Άφωνη η Σκορδά

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ζωντανά από τη Σόφια με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Paramount κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά για τη Warner Bros., στην προσπάθεια να «μπλοκάρει» το Netflix

Survivor: Απασφάλισε ο Πολύχρος, φορτίστηκε ο Σηφάκης και οι Αθηναίοι χωρίστηκαν ξεκάθαρα κι αυτοί

Συγκινεί το μετά θάνατον μήνυμα του Έρικ Ντέιν στις κόρες του - «Σας αγαπώ - Αυτά είναι τα τελευταία μου λόγια»

Το… χαμένο Κύπελλο της Καστοριάς που κατασχέθηκε - Η άγνωστη ιστορία