Σοκαρισμένος -αλλά όχι απογοητευμένος- από τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης.

Εξερχόμενος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος μίλησε αρχικά για την ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο (και την είσοδο του γιου του στο ΔΣ) λέγοντας:

«Να είμαστε σύντομοι, γιατί θέλω να τα πω και με τους παίκτες. Μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Στόχος να έχω την πλήρη ευθύνη όσων γίνονται στην ΠΑΕ. Θέλω να είμαστε δίπλα σε όσους επιδιώκουν την κάθαρση. Θα είμαι ακόμα πιο σκληρός, θα έχουμε έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης. Τώρα ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».

Παράλληλα, όμως, ο Σαββίδης δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στα όσα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στα διοικητικά της ΕΠΟ, τονίζοντας: «Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα και αγαπάμε την Ελλάδα με τα στραβά της. Το σύστημα νοσεί, έχει μπει σε ογκολογικό επίπεδο και πλέον έχει μπει σε στάδιο ευθανασίας».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας: «Είναι τρεις πόντοι, όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Βέβαια το συγκεκριμένο μπορεί να είναι και έξι. Θα τα πω και με τους παίκτες, αλλά δεν θα σας πω τι θα συζητήσουμε. Είμαι πάντα μαξιμαλιστής, αλλά δεν είναι ο στόχος να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα και αυτό να είναι η εξαίρεση. Θέλουμε η διεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι ο κανόνας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

Τσακίρης: «Η νοοτροπία του Αλμέιδα δεν ''συζητά'' κάτι άλλο από νίκη με τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα τα λεφτά πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Athens Voice - Ο Βοτανικός και οι σχέσεις του με Γιοβάνοβιτς-Τερίμ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.