Άτυχη στάθηκε με τη διακοπή η Μπαρτσελόνα, καθώς αυτή ήρθε σε ένα καλό μομέντουμ για τους Καταλανούς, όπως είπε ο Πιέρε Οριόλα, σε ένα βίντεο στο Instagram με τον Σέρχιο Λοθάνο, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας των «μπλαουγκράνα».

Ο 27χρονος τόνισε πως το σύνολο του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα μπορούσε να προκριθεί στο Final Four και να παλέψει για τον τίτλο.

«Είναι κρίμα γιατί φέτος κάναμε πολύ καλή χρονιά στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα είχε καλό μομέντουμ με σερί νίκες και θα εξασφαλίζαμε την παρουσία ματς στα playoffs, τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα. Πιστεύω ότι θα ήταν απόλυτα εφικτό να προκριθούμε στο Final Four και να παλέψουμε για τον τίτλο», είπε αρχικά ο Ισπανός φόργουορντ.

Για το αν πιστεύει ότι θα συνεχιστεί η φετινή Ευρωλίγκα: «Υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον 30 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδο. Η Ευρωλίγκα σκέφτεται να γίνουν όλα σε μία πόλη και να τελειώσει έτσι, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center