Ελληνικό ποδόσφαιρο… όχι ώρα μηδέν, αλλά 14:00. Την Πέμπτη το μεσημέρι θα γίνει, όπως έγινε γνωστό, η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και των Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, αλλά χωρίς την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο υφυπουργός κάλεσε τους ισχυρούς άνδρες των «μεγάλων» για να συζητήσουν για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τη διαφθορά και τη βία, μέχρι τη διαιτησία, τη Super League και την ΕΠΟ, ενώ επί τάπητος θα τεθεί και το ζήτημα της ματαίωσης του Κυπέλλου και αν πρέπει ν απόφαση να αρθεί.

H ανακοίνωση του υφυπουργείου:

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, διοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 14:00, συνάντηση των ιδιοκτητών-επενδυτών των μεγάλων ΠΑΕ της Super League.

Μέχρι στιγμής στην πρόταση του κ. Κοντονή έχουν ανταποκριθεί θετικά οι κκ. Β. Μαρινάκης-ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δ. Μελισσανίδης-ΠΑΕ ΑΕΚ και Ιβάν Σαββίδης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος.

Η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»