Στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και επίσημα πλέον ο ΠΑΣ Πύργος.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Άρη Πετρούπολης για την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει μόνο πρόστιμο και κεκλεισμένων των θυρών τον Πύργο για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Απορρίπτει, ως αβάσιμη, την έφεση του εκκαλούντος αθλητικού σωματείου ΠΑΣ Πύργος κατά της 520/4.6.2026 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Απορρίπτει την 12139/08.06.2026 έφεση του αθλητικού σωματείου ΑΣ Άρης Πετρούπολης κατά της 520/2026 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ως απαράδεκτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!

Στη… μέση η μπίλια στο ΑΕΛ-Πανσερραϊκός και πεταμένη ευκαιρία!