Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Λέβι Γκαρσία. Παρά τη «σφήνα» του Ολυμπιακού, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ, η «Ένωση» έκανε χθες ρελάνς και το βράδυ έκλεισε οριστικά το deal.

Οι «κιτρινόμαυροι» πρόσφεραν 2,6 εκατ. ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (με μια μεγάλη δόση 700.000 ευρώ ως προκαταβολή) και από τη στιγμή που κάλυψαν τις απαιτήσεις της, οι Ισραηλινοί άφησαν το θέμα στον παίκτη και τους εκπροσώπους του. Εκείνοι έχοντας δώσει ήδη τα χέρια με την ΑΕΚ δεν έκαναν πίσω και έτσι ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μετακομίζει στην «Ένωση».

Ο Λέβι Γκαρσία φέρεται να έχει ήδη περάσει τεστ κορωνοϊού στο Ισραήλ για να αναχωρήσει το ταχύτερο δυνατό για την Αθήνα και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.