Με μια λιτή ανακοίνωση αποχαιρέτησε τον Βαλεριέν Ίσμαελ ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Γάλλος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, μετά την ήττα από την ΑΕΛ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, με τον Λευτέρη Βελέντζα να αναλαμβάνει τα ηνία ως υπηρεσιακός.

Ο 42χρονος τεχνικός, πρώτος που χάνει τη δουλειά του στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση από την περίοδο της προετοιμασίας και μετά την ήττα στη Ριζούπολη το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον ίδιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαλεριέν Ίσμαελ και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Κλείνει Χόνγκλα, στην τελική ευθεία και του Φούντα

ΠΑΟΚ: Πρώτα η άμυνα, στο προσκήνιο ο Γιαννούλης

ΑΕΚ: Ανακοινώνει Ζουμπκόφ και στρέφεται σε στόπερ και χαφ

Ολυμπιακός: Κλείνει Λόπεθ, φουλάρει για Μαρμόλ και κρατά ζωντανή την υπόθεση Μαφέο

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»