Μία απώλεια μετράει η μπασκετική ΑΕΚ ενόψει της συνάντησης με τον Προμηθέα Πατρών για την 4η αγωνιστική της Basket League (27/10, 18:00). Κι αυτό διότι ο σέντερ Καββαδάς δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στην αριστερή γάμπα.

Αντιθέτως, ο φόργουορντ Ρογκαβόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται από τον Λούκα Μπάνκι. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της «Ένωσης» ανακοίνωσε νωρίτερα πως απαγορεύει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της στο αυριανό παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

To μπουγέλο στον Λυκογιάννη μετά το «διπλό» του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα;»

Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια, διαφορετικό το κίνητρο σε αυτά τα ματς - Μέσα για Final 8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Κολοσσό: «Τι αμαρτίες πληρώνω;»

Λυκογιάννης: «Πάντα έφτανες στην πηγή και δεν έπινες νερό, αξίζουν το credit για τη διαχείριση τα παιδιά»

Ο καταιγισμός τριπόντων και το σοκ στο «T-Center»: Τα highlights της τεράστιας νίκης του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού!

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο κάζο του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία GBL: Τεράστια ανάσα για Κολοσσό μετά την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού - Τρίτη ήττα για τους «πράσινους»

Η έκπληξη της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, ο Κολοσσός σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο «T-Center» με 100άρα!

Γουόκαπ: «Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου»

TAGS: A.E.K.