Αναβλήθηκε, όπως αναμενόταν, η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας για τη Football League.

Η έντονη χιονόπτωση στην περιοχή συνεχιζόταν ακόμη και σήμερα, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι επιβαρυμένος και να μην μπορεί να καθαριστεί, καθώς υπήρχε πάγος και σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε κίνδυνος να καταστραφεί ο χλοοτάπητας.

Ο διαιτητής κ. Καραντώνης μετά από επιθεώρηση του γηπέδου αποφάσισε πως δεν υπήρχαν οι συνθήκες για διεξαγωγή του αγώνα και, βάσει κανονισμού, οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν τη Δευτέρα την ίδια ώρα (15:00) για να διαπιστωθεί αν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Το πιθανότερο είναι ούτε τη Δευτέρα να μην διεξαχθεί το ματς και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να οριστεί από τη Football League, με πιθανότερη ημερομηνία στις 30/1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»