Τέλος εποχής για τον Παναθηναϊκό από την Ευρωλίγκα!

Οι θέσεις-προτάσεις των «πράσινων» δεν έγιναν αποδεκτές από το συμβούλιο των μετόχων και έτσι αργότερα το «τριφύλλι» ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη διοργάνωση μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και επιστρέφει στη FIBA, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο, έθεσε θέμα ψηφοφορίας και εκλογής νέου επικεφαλής της Ευρωλίγκας, όπου ουσιαστικά έθεσε το θέμα του Τζόρντι Μπερτομέου. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό, ενώ στη συνέχεια εκφράστηκαν και πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Η απόφαση για αποχώρηση είναι ειλημμένη στο «πράσινο» στρατόπεδο και φυσικά για να γίνει αυτό απαιτούνται αρκετά χρήματα. Ο Παναθηναϊκός έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τη διοργάνωση, οπότε θα πρέπει να καταβάλει ένα πολύ γενναίο ποσό για να το «σπάσει», το οποίο εκτιμάται πάνω από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιστορικό milestone για Μπαρτζώκα: Έφτασε τα 300 ματς Ευρωλίγκας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Χολ: «Ξέρω την κατάρα της πρώτης θέσης και δεν με φοβίζει - Με μπάσκετ Ολυμπιακού και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιόν

«Δεν κρατάει πολλά ο Ολυμπιακός, είχε την ποιότητα να ανταπεξέλθει - Κλειδί ο Χολ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα

Βεζένκοφ: «Θέλουμε να έχουμε στο τέλος το πλεονέκτημα έδρας»

Πουπέ: «Οι παίκτες μου πάλεψαν κόντρα στον Ολυμπιακό»

Επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια και συνεχίζει το σκαρφάλωμα

Ξέρανε τη Ρεάλ από τη... γραμμή και της στέρησε την κορυφή η Μπασκόνια!

Έρχεται μάχη με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Μπαρτζώκας: «Πήγαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα απ' ότι έπρεπε - Δεν παίζει ρόλο το ρεκόρ, εκτιμάμε αυτή τη νίκη»