Ολοκληρώθηκε το deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ για τον Όγκνιεν Βράνιες.

Οι Βέλγοι επανήλθαν το πρωί με νέα πρόταση για τον Βόσνιο αμυντικό και οι δύο πλευρές τα βρήκαν τόσο για το ποσό της μεταγραφής, όσο και για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Η «Ένωση» θα βάλει στα ταμεία της 3,5 εκατ. ευρώ (σε 3-4 δόσεις, αν και αρχικά η πρόταση ήταν για οκτώ δόσεις), χρήματα τα οποία θα διαθέσει για την εύρεση αντικαταστάτη του, αλλά και για την ενίσχυσή της σε άλλες θέσεις.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, στη συμφωνία με την Άντερλεχτ τοποθετήθηκε και ρήτρα 5 εκατ. ευρώ για την περίπτωση μεταγραφής του παίκτη μελλοντικά σε άλλη ελληνική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Βράνιες δεσμευόταν με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, αλλά η πρόταση της Άντερλεχτ για συμβόλαιο με σχεδόν τριπλάσιες από τις τωρινές ήταν αρκετή για να του... πάρει τα μυαλά. Η «Ένωση» είχε αξιώσει αρχικά 4 εκατ. ευρώ, με τους Βέλγους να προσφέρουν αρχικά 2,8 εκατ., αλλά τελικά μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή.

Ο Βράνιες γίνεται ο τρίτος βασικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που αποχωρεί μετά τους Αραούχο και Χριστοδουλόπουλο (τέταρτος αν συνυπολογιστεί και ο Γιόχανσον), ενώ είναι ακόμη στον «αέρα» η υπόθεση του Κονέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έφυγε ο Μεντιλίμπαρ, έμειναν τα προβλήματα και ο ΟΦΗ ξέρανε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!

Live Streaming: Ηρακλής-Ατρόμητος

Απίθανα πράγματα στο Καραϊσκάκη: Όλο το γήπεδο στο πόδι φώναζε το όνομα του Μεντιλίμπαρ!

Οι ενδεκάδες στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ατρόμητο

Πάγωσε το Καραϊσκάκη με φοβερό «σεντερφορίσιο» γκολ ο Κόντρο για το 0-1 του ΟΦΗ!

Τσακίρης: «Ενδεχομένως χωρίς αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα - Μόνο αν υπάρξει εξαιρετική περίπτωση θα γίνει μεταγραφή»

Mε Τσάπρα και Ντέσερς κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός

Ξανά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ με ξεκάθαρο μήνυμα και τεράστιο πριμ ο Σαββίδης: «Δώστε το αίμα σας για το πρωτάθλημα»!

Το δοκάρι του Φούντα και τα δύο ακυρωθέντα γκολ του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό

Γρηγορίου: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί στις λεπτομέρειες - Ολόκληρη η ομάδα θα χαρεί αν ανέβει ο Μορόν»

TAGS: A.E.K.