Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί, οριστικά, η Εθνική ομάδα στον αγώνα με τη Βοσνία (15:00) για την 4η αγωνιστικού της φάσης των ομίλων του Ευρωμπάσκετ.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και τελικά αποφασίστηκε να προφυλαχθεί εν όψει και των πιο δύσκολων και κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν, αρχικά την Πέμπτη απέναντι στην Ισπανία στο φινάλε του ομίλου και εν συνεχεία στα νοκ άουτ, με πρώτο την Κυριακή.

Εκτός μάχης είναι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Έτσι ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει στη διάθεσή του δέκα παίκτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!