Επέστρεψε στον Άρη ο Πίτου Γκαρσία. Ο 33χρονος χαφ ήρθε σε συμφωνία για συμβόλαιο ενάμιση έτους το μεσημέρι της Δευτέρας, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους». Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε περάσει τη σεζόν 2009-10. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση Πίτου Γκαρσία (Miguel Sebastian Garcia, όπως είναι το πλήρες όνομά του).

Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, συνεργάτη του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρου Καρυπίδη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας.

Ο Πίτου Γκαρσία, που γεννήθηκε στις 27/01/1984 (έχει ύψος 1,74), επιστρέφει στον ΑΡΗ μετά από 7,5 χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από την ομάδα της πόλης του, την Ουνιόν ντε Σάντα Φε, ενώ το 2006 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Παλεστίνο.

Πρώτος σταθμός του στην Ελλάδα ήταν ο Ηρακλής (2007-2009). Το καλοκαίρι του 2009 έγινε κάτοικος του Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2009-’10 επέστρεψε στον Ηρακλή. Τη σεζόν 2011-’12 συνέχισε την καριέρα του στον Ατρόμητο. Στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε πέντε χρόνια (2011-2016).

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Νοτιοκορεάτικη Σέονγκαμ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

TAGS: Άρης