Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Άρη ο Πάκο Ερέρα!

Έπειτα από συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος με τον Ισπανό προπονητή, αναλύθηκαν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί έπειτα από 5 ήττες στα 6 τελευταία ματς και αποφασίστηκε από πλευράς διοίκησης ότι το προτιμότερο θα ήταν να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για «βελούδινο» διαζύγιο ανάμεσα στη διοίκηση και τον έμπειρο τεχνικό και μάλιστα ο Πάκο Ερέρα δεν αξίωσε ολόκληρο το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της χρονιάς, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τον χαρακτήρα του, ακόμα και σε αυτή τη στιγμή.

Ο Άρης αναζητά πλέον τη διάδοχη λύση του έμπειρου τεχνικού, με τον Απόστολο Τερζή να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα

Κρίσιμη Κυριακή κορυφής στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΟΦΗ: Ένωση με κεκτημένη ταχύτητα, ψάχνει νίκη πρωτιάς κόντρα στους Κρητικούς για το ιδανικό αντίο στο 2025!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα για τη 15η αγωνιστική

TAGS: Άρης