Ο ίδιος βίωσε ένα επεισοδιακό ντέρμπι στη Λεωφόρο, αλλά διαβεβαιώνει τους Βάσκους πως δεν θα συμβεί το παραμικρό την Πέμπτη στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπιλμπάο. Ο λόγος για τον Πάμπλο Ορμπάιθ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Αθλέτικ και τη σεζόν 2011/12 έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό που είχαμε δώσει εμείς τότε είχε διακοπεί όταν νικούσαμε 1-0. Πετούσαν αντικείμενα και φωτοβολίδες. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Όμως δεν θα είναι έτσι η ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Μπιλμπάο. Δεν θα γίνει το παραμικρό. Η ατμόσφαιρα είναι φανατισμένη μόνο στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλα θα είναι καλά την Πέμπτη. Θα γίνει ένα ματς σε ομαλές συνθήκες και σε μια πολύ όμορφη πόλη. Όσοι ταξιδέψουν θα απολαύσουν την Αθήνα», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος.

Όσο για τις εκτιμήσεις του; «Είναι δύσκολο να προβλέψω τι θα γίνει, αλλά η Μπιλμπάο είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Πάντως χρειάζεται προσοχή, γιατί οι καλές ελληνικές ομάδες μπορεί να είναι ανταγωνιστικές και στο επίπεδο της Μπιλμπάο», ανέφερε στην El Mundo Deportivo.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέτις: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Νατάν, παίζει με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να... διαβάσει την έλλειψη δημιουργίας, το μηδαμινό σκοράρισμα και τα λάθη της Μπέτις

Παναθηναϊκός: Και τώρα «τελικός»-Με… άλλη ομάδα στη Σεβίλλη για την πρόκριση

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»