Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, που βρέθηκε για πρώτη φορά στις επιλογές του Λιονέλ Σκαλόνι και ενσωματώθηκε στην ομάδα της εθνικής Αργεντινής, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram από την προπόνηση του με την «αλμπισελέστε», ενώ στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε είχε αντίπαλο τον αρχηγό και θρύλο της χώρας του, Λιονέλ Μέσι.

«Τίποτα πιο υπέροχο από το να είσαι σε αυτή την ομάδα και να φοράς αυτό το εθνόσημο», ανέφερε η λεζάντα των φωτογραφιών του 24χρονου παίκτη των «ερυθρόλευκων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του

Με σορτσάκι του Παναθηναϊκού προπονείται ο Ρενάτο Σάντσες